Как да четем и използваме QR кодове със смартфона си?

  1. Необходими са Ви камера и приложение за четене на QR код, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

  2. Приложения - потребителите на iOS 13 могат да използват приложението му Камера (Camera). За притежателите на iPhone с по-стара версия на iOS подходящо приложение е RedLaser. Почитателите на Android OS могат да пробват Quick Scan , RedLaser или QR Droid, Всички тези приложения могат да се изтеглят безплатно.

  3. Когато стартирате приложението, камерата на вашия телефон вече е активирана. Поставете камерата на устройството на едно ниво с QR кода, който искате да сканирате. Задръжте устройството стабилно, докато приложението прочетете кода.

  4. Щом приложението прочете QR кода, то ще даде сигнал и ще покаже информацията, която се съдържа в кода или ще поиска да последвате линк към нея.

Пробвайте го сега!

Съдържанието на уеб сайта http://cubes.museumvarna.com/ в неговата цялост, както и всички изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, бази данни и друга информация, публикувани в този уеб сайт са  под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на всички международни актове в сила за Република България, както и релевантните актове на Европейския съюз. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на уеб сайта без изричното разрешение на носителя на правата е забранено, освен ако изрично е предвидено друго в релевантен нормативен акт.